Ροή ειδήσεων
Καμία εκδήλωση
Facebook Twitter Google+

Τα παιδιά που τρώνε πρωινό κάθε μέρα, έχουν καλύτερο διατροφικό «προφίλ», καθώς λαμβάνουν τις αναγκαίες ποσότητες βιταμινών, ασβεστίου, σιδήρου, ιωδίου και άλλων βασικών συστατικών.

 

Διαβάστε περισσότερα: Τα παιδιά που τρώνε πρωινό έχουν καλύτερο διατροφικό προφίλ

Οι περισσότεροι άνθρωποι μάλλον θα απέφευγαν συνειδητά να καταναλώσουν… φυτοφάρμακα. Κι όμως στην πραγματικότητα καταναλώνουν, κι ας μην το γνωρίζουν.

 

Διαβάστε περισσότερα: Πόσο τοξικές είναι οι τροφές που καταναλώνουμε;

Τη δυνατότητα έγκαιρης διάγνωσης των πρόωρων ενδείξεων κατάθλιψης σε έναν άνθρωπο με απλή ανάλυση των φωτογραφιών που έχει αναρτήσει στο Instagram, στο Facebook και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, προσφέρει πρωτοποριακό πρόγραμμα υπολογιστή, που ανέπτυξαν ερευνητές στις ΗΠΑ.

 

Διαβάστε περισσότερα: Έγκαιρη διάγνωση της κατάθλιψης μέσα από τις φωτογραφίες στα social media

Ένα ποτήρι κρασί ή μπίρα την ημέρα μπορεί να σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο πρόωρου θανάτου, ενώ επιβεβαίωσε ότι η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, επιβαρύνοντας σοβαρά την υγεία.

 

Διαβάστε περισσότερα: Πόσο αλκοόλ κάνει καλό στην υγεία;

Η μοναξιά και η κοινωνική απομόνωση μπορεί να αποτελούν μεγαλύτερο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία από την παχυσαρκία και ο αντίκτυπός τους αυξάνεται και θα συνεχίσει να αυξάνεται, σύμφωνα με την έρευνα που παρουσιάστηκε στην 125η ετήσια σύμβαση της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρείας.

 

Διαβάστε περισσότερα: Η κοινωνική απομόνωση και η μοναξιά κατέστη μεγαλύτερη απειλή από την παχυσαρκία!

Περισσότερα Άρθρα...