Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Ημέρα της Μαϊμούς
Facebook Twitter Google+

Το να μένει κανείς σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από γυμναστήριο, γήπεδο, πισίνα ή άλλη εγκατάσταση για σωματική άσκηση, βοηθά στο να έχει μικρότερο πάχος, μικρότερη περιφέρεια μέσης και μικρότερη αναλογία λίπους στο σώμα, σε σχέση με εκείνους που ζουν μακριά από τέτοιες υποδομές, σύμφωνα με νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

 

Διαβάστε περισσότερα: Μειωμένο βάρος για όσους διαμένουν κοντά σε χώρους για σωματική άσκηση

Σημαντικά είναι τα ευρήματα για την ανάλυση και την ανάδειξη των σημαντικών επιπτώσεων που έχει η ψωρίαση στη ζωή των ασθενών που καταγράφονται στην πρώτη Παγκόσμια Έκθεση Ψωρίασης και Ευτυχίας.

 

Διαβάστε περισσότερα: Πρώτη παγκόσμια έκθεση παρουσιάζει τον δείκτη Ευτυχίας των ανθρώπων με ψωρίαση

Δραστική δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων μπόρεσε να αναστρέψει τον διαβήτη τύπου 2 σχεδόν στο 90% όσων την ακολούθησαν, ακόμη κι αν είχαν διαγνωσθεί με την πάθηση πριν από έξι χρόνια.

 

Διαβάστε περισσότερα: Δραστική δίαιτα χαμηλών θερμίδων ανέτρεψε διαβήτη τύπου 2

Ραγδαία αύξηση των περιστατικών με καρκίνο των σιελογόνων αδένων, αλλά και των τοπικών και μακρινών μεταστάσεων που προκαλούν, παρατηρείται τα τελευταία χρόνια.

 

Διαβάστε περισσότερα: Ραγδαία η αύξηση των περιστατικών με καρκίνο των σιελογόνων αδένων

Αποδεικνύεται ότι η υγιεινή διατροφή δεν είναι μόνο καλή για το σώμα σας, αλλά μπορεί επίσης να μειώσει την αρνητική επίδρασή μας στο περιβάλλον. Οι επιστήμονες λένε ότι η παραγωγή τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των καλλιεργειών, της εκτροφής ζώων, της αλιείας και της μεταφοράς όλων αυτών των τροφίμων στα πιάτα μας, είναι υπεύθυνη για το 20% έως 30% των συνολικών παγκόσμιων εκπομπών αερίων θερμοκηπίου!

 

Διαβάστε περισσότερα: Η βελτίωση της διατροφής μας μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα στον πλανήτη

Περισσότερα Άρθρα...