Ροή ειδήσεων
Καμία εκδήλωση
Facebook Twitter Google+

Ένας από τους θερμότερους μήνες που έχουν καταγραφεί στην ιστορία ήταν ο φετινός Ιούλιος, σύμφωνα με δεδομένα της NASA. Στατιστικά ήταν παρόμοιος με τον Ιούλιο του 2016 και ένας από τους θερμότερους μήνες εδώ και 137 χρόνια που υπάρχουν αρχεία, πίσω από τον Αύγουστο του 2016, που έθεσε το ρεκόρ για το θερμότερο μήνα στην ιστορία.

 

Διαβάστε περισσότερα: Ένας από τους θερμότερους μήνες της Ιστορίας ο Ιούλιος

Μία σειρά από αρνητικά ρεκόρ για το κλίμα σημάδεψε το 2016 που ήταν το πιο θερμό έτος στη σύγχρονη εποχή. Σύμφωνα με τη νέα έκθεση για το παγκόσμιο κλίμα από την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των ΗΠΑ, σημειώθηκε επίσης το υψηλότερο επίπεδο της θάλασσας και καταγράφηκε η εκπομπή των περισσότερων αερίων του θερμοκηπίου.

 

Διαβάστε περισσότερα: Κλίμα: Γεμάτο αρνητικά ρεκόρ το 2016

Χελώνες, φίδια, αλεπούδες και ζαρκάδια έχασαν τη ζωή τους στις πυρκαγιές που έχουν κάψει τα δάση, ενώ πολλά είναι τα ζώα (οικόσιτα και μη), που χρήζουν ιατρικής περίθαλψης.

 

Διαβάστε περισσότερα: Θύμα των πυρκαγιών πολλά άγρια ζώα

Τη ζωή της έχασε νεαρή αρκούδα από όχημα στη διαδρομή από Κολοκυνθού προς Μεσοποταμία Καστοριάς.

 

Διαβάστε περισσότερα: Τροχαίο με θύμα αρκούδα στην Καστοριά

Εκατοντάδες χιλιάδες πύρινα μέτωπα μαίνονται τις τελευταίες εβδομάδες σε Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία και Ελλάδα. Φωτιές σπέρνουν το θάνατο. Εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα δασικών εκτάσεων καταστρέφονται.

 

Διαβάστε περισσότερα: Ποιος ευθύνεται για τις μεγάλες πυρκαγιές στη Μεσόγειο

Περισσότερα Άρθρα...