Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Ημέρα του Θαλασσοπόρου
Facebook Twitter Google+

Χωρίς …καφέ κινδυνεύει να μείνει η αγορά έως το τέλος του αιώνα καθώς η υπερθέρμανση του πλανήτη θα οδηγήσει στην απώλεια του 39 έως 59% των εκτάσεων καλλιέργειας καφέ ποικιλίας Arabica στη χώρα.

 

Διαβάστε περισσότερα: Η κλιματική αλλαγή «εξαφανίζει» τον καφέ

Όχι μόνο τα μικροπλαστικά σωματίδια έχουν διεισδύσει στην παρθένα Ανταρκτική, αλλά το πρόβλημα είναι πολύ χειρότερο από ό, τι έχει σκεφτεί κανείς.

 

Διαβάστε περισσότερα: Χειροτέρεψε πέραν των προβλέψεων η κατάσταση στην Ανταρκτική λόγω της πλαστικής ρύπανσης

Ακραίο κύμα καύσωνα πλήττει το Βόρειο Ημισφαίριο τις τελευταίες ημέρες και δημιουργεί ανησυχία για την συγκομιδή στην Κίνα, προκάλεσε καταστροφικές πυρκαγιές στην Πορτογαλία και στην ρωσική Άπω Ανατολή, ακύρωση πτήσεων στις νοτιοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες και έλιωσε την άσφαλτο στη Βρετανία.

 

Διαβάστε περισσότερα: Το κύμα καύσωνα στο βόρειο ημισφαίριο δείχνει ότι η κλιματική αλλαγή συμβαίνει

Η ανθρώπινη φυλή πρέπει να ξεκινήσει να απομακρύνεται από τη Γη μέσα σε 30 χρόνια για να αποφευχθεί η εξάλειψή της από τον υπερπληθυσμό και την αλλαγή του κλίματος, προειδοποίησε ο καθηγητής Stephen Hawking.

 

Διαβάστε περισσότερα: Stephen Hawking: Η ανθρώπινη φυλή είναι καταδικασμένη αν δεν αποικίσουμε Σελήνη και Άρη

Η ακραία θερμοκρασία, αποτέλεσμα της υψηλής βαρομετρικής πίεσης που έχει εγκατασταθεί πάνω από την περιοχή Φορ Κόρνερς (Four Corners), στα σύνορα τεσσάρων πολιτειών, έχει ήδη ανεβάσει και τις θερμοκρασίες πάνω από τα συνήθη όρια σε όλη την περιοχή των νοτιοδυτικών Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ οι χειρότερες μέρες προβλέπονται να είναι η σημερινή.

 

Διαβάστε περισσότερα: Τους 53ºC θα φτάσει η θερμοκρασία στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ!

Περισσότερα Άρθρα...