Μενού

Ροή ειδήσεων
Καμία εκδήλωση
Facebook Twitter Google+

Το Εθνικό Κέντρο Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Η Κοινωνική Οικονομία ως πυλώνας Αειφόρου Ανάπτυξης: Εφαρμογές στην Ενέργεια και τα Απορρίμματα», την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017, στις 16.00, στο χώρο του The Hub Events, Αλκμήνης 5, Αθήνα 118 54 (Κάτω Πετράλωνα, Μετρό Κεραμεικός).

 

Διαβάστε περισσότερα: Η Κοινωνική Οικονομία ως πυλώνας Αειφόρου Ανάπτυξης: Εφαρμογές στην Ενέργεια και τα Απορρίμματα

Με πολλά δρώμενα αλλά και ενημέρωση πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Πρόληψης και Ανακύκλωσης στις 19 και 20 Νοεμβρίου στη Βίλα Καζούλη, στην Κηφισιά. Το Life ReWeee έδωσε δυναμικά το παρόν και τις δύο μέρες του Φεστιβάλ.

 

Διαβάστε περισσότερα: To Life Rewee στο Φεστιβάλ Πρόληψης και Ανακύκλωσης

Ο Όμιλος Polyeco ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία ακόμη 4 έργα απομάκρυνσης υλικών αμιάντου και διαχείρισης των αντίστοιχων αποβλήτων με απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, στην περιοχή του Ειρηνικού.

 

Διαβάστε περισσότερα: Ολοκλήρωσε με επιτυχία 4 έργα απομάκρυνσης επικίνδυνων αποβλήτων στον Ειρηνικό η Polyeco

Με πολύ θέαμα αλλά και ενημέρωση ολοκληρώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Πρόληψης και Ανακύκλωσης που διοργάνωσαν, το διήμερο 19 και 20 Νοεμβρίου, ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) και το Πράσινο Ταμείο, με τη συμμετοχή του Δήμου Κηφισιάς και των Συστημάτων Ενναλακτικής Διαχείρισης, στην επιβλητική Βίλα Καζούλη, στην Κηφισιά.

 

Διαβάστε περισσότερα: Σε τροχιά μείωσης των αποβλήτων της η Ελλάδα

Με αφορμή τη ψήφιση από τη Βουλή του νομοσχεδίου για την εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Συσκευών (ΣΒΕΗΣ), εκπρόσωπος των Ελλήνων και Ξένων παραγωγών οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, επισημαίνει ότι ο νέος νόμος θέτει σοβαρά εμπόδια στην βελτιστοποίηση της λειτουργίας των Συλλογιστών Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΣΕΔ) και ταυτόχρονα βάζει σε κίνδυνο την επιτυχημένη πορεία τους.

 

Διαβάστε περισσότερα: Tροχοπέδη στην ανακύκλωση ο νέος νόμος για την εναλλακτική διαχείριση αποβλήτων

Περισσότερα Άρθρα...