Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων
Facebook Twitter Google+

Ξεκινάει και φέτος το καλοκαιρινό Σχολείο στο Ενυδρείο Κρήτης

Περιβάλλον
Γραμματοσειρά

Το θερινό σχολείο του CRETAquarium προσφέρει την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν το θαλάσσιο περιβάλλον και τους οργανισμούς που φιλοξενεί, να ανακαλύψουν τα μυστήρια του βυθού, να εξοικειωθούν με τις βασικές αρχές που διέπουν τη θάλασσα γενικότερα και να αναρωτηθούν για τη διαχρονική σχέση ανθρώπου-θάλασσας. Όλα αυτά μέσα από τον καλύτερο τρόπο εκμάθησης: το παιχνίδι.

 

«Σ' αυτό το ταξίδι ανακάλυψης, συνοδοιπόροι των παιδιών, έμπειροι παιδαγωγοί και ερευνητές, θα συμβάλλουν μέσω πληθώρας δημιουργικών δραστηριοτήτων και βιωματικών τρόπων εκμάθησης στη γνωστική, κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών σε ένα απόλυτα ασφαλές γι αυτά περιβάλλον» επισημαίνει το Ενυδρείο Κρήτης.

«Δώστε τη δυνατότητα στο παιδί σας να εξερευνήσει τον μαγικό θαλάσσιο κόσμο, συμμετέχοντας στο καλοκαιρινό παιδικό πρόγραμμα απασχόλησης του Ενυδρείου Κρήτης» τονίζει το CRETAquarium.

Το θερινό παιδικό πρόγραμμα απασχόλησης του Ενυδρείου Κρήτης έχει σχεδιαστεί για ηλικίες 6-10 χρονών.

Τα τμήματα είναι εβδομαδιαία (Δευτέρα με Παρασκευή), 9:00-15:00. Θα λειτουργήσει από Δευτέρα, 10 Ιουλίου έως Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017. Οι δραστηριότητες υλοποιούνται στον χώρο του Ενυδρείου Κρήτης (εσωτερικό και εξωτερικό).

Η διάρκεια παρακολούθησης μπορεί να είναι από 1 έως 5 εβδομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στο www.cretaquarium.gr ή να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία στο τηλ 2810 337788 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Σχετικά Νέα

Βίντεο

Καβούρι - ήρωας. Πηδάει από το τηγάνι και κλείνει το μάτι για να σώσει τους φίλους του!
Καβούρι - ήρωας. Πηδάει από το τηγάνι και κλείνει το μάτι για να σώσει τους φίλους του!

Η απίστευτη αυτή... διάσωση έλαβε χώρα στην επαρχία Τζιανγκσού της Κίνας, στην πόλη Λιανιουνγκάνγκ, βόρεια της Σαγκάης. Δείτε το βίντεο!

 

Βίντεο του ΕΟΤ για την προβολή της Ελλάδας διεκδικεί την πρωτιά σε διαγωνισμό
Βίντεο του ΕΟΤ για την προβολή της Ελλάδας διεκδικεί την πρωτιά σε διαγωνισμό

Την πρωτιά θα διεκδικήσει το νέο βίντεο του ΕΟΤ, για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό, στον «2ο Διαγωνισμό Βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών», που θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της 22ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του, στο Τσένκντου της Κίνας, 11 έως 16 Σεπτεμβρίου, 2017.

 

Facebook