Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Ημέρα του Θαλασσοπόρου
Facebook Twitter Google+

Ξεκινάει και φέτος το καλοκαιρινό Σχολείο στο Ενυδρείο Κρήτης

Περιβάλλον
Γραμματοσειρά

Το θερινό σχολείο του CRETAquarium προσφέρει την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν το θαλάσσιο περιβάλλον και τους οργανισμούς που φιλοξενεί, να ανακαλύψουν τα μυστήρια του βυθού, να εξοικειωθούν με τις βασικές αρχές που διέπουν τη θάλασσα γενικότερα και να αναρωτηθούν για τη διαχρονική σχέση ανθρώπου-θάλασσας. Όλα αυτά μέσα από τον καλύτερο τρόπο εκμάθησης: το παιχνίδι.

 

«Σ' αυτό το ταξίδι ανακάλυψης, συνοδοιπόροι των παιδιών, έμπειροι παιδαγωγοί και ερευνητές, θα συμβάλλουν μέσω πληθώρας δημιουργικών δραστηριοτήτων και βιωματικών τρόπων εκμάθησης στη γνωστική, κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών σε ένα απόλυτα ασφαλές γι αυτά περιβάλλον» επισημαίνει το Ενυδρείο Κρήτης.

«Δώστε τη δυνατότητα στο παιδί σας να εξερευνήσει τον μαγικό θαλάσσιο κόσμο, συμμετέχοντας στο καλοκαιρινό παιδικό πρόγραμμα απασχόλησης του Ενυδρείου Κρήτης» τονίζει το CRETAquarium.

Το θερινό παιδικό πρόγραμμα απασχόλησης του Ενυδρείου Κρήτης έχει σχεδιαστεί για ηλικίες 6-10 χρονών.

Τα τμήματα είναι εβδομαδιαία (Δευτέρα με Παρασκευή), 9:00-15:00. Θα λειτουργήσει από Δευτέρα, 10 Ιουλίου έως Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017. Οι δραστηριότητες υλοποιούνται στον χώρο του Ενυδρείου Κρήτης (εσωτερικό και εξωτερικό).

Η διάρκεια παρακολούθησης μπορεί να είναι από 1 έως 5 εβδομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στο www.cretaquarium.gr ή να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία στο τηλ 2810 337788 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Σχετικά Νέα

Βίντεο

Οι δηλώσεις των στελεχών των ΕΛΠΕ για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2016
Οι δηλώσεις των στελεχών των ΕΛΠΕ για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2016

Εντυπωσιακές επιδόσεις σε όλες τις δραστηριότητες του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ καταγράφτηκαν στα οικονομικά αποτελέσματα για το 2016, καθώς παρουσίασε ιστορικό ρεκόρ κερδών, παραγωγής και εξαγωγών, καθώς και ισχυρή μείωση του χρέους με παράλληλη ενίσχυση του μεριδίου στην εσωτερική αγορά. 

 

Καρχαρίας - φάντασμα που ζει στα βάθη των ωκεανών καταγράφεται για πρώτη φορά από κάμερα
Καρχαρίας - φάντασμα που ζει στα βάθη των ωκεανών καταγράφεται για πρώτη φορά από κάμερα

Το παράξενο αυτό ζώο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Βόρειο ημισφαίριο πριν από λίγες ημέρες!

 

Facebook