Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Ημέρα της Μαϊμούς
Facebook Twitter Google+

Την παραπομπή της Ελλάδας, της Βουλγαρίας και τη Φινλανδίας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο λόγω της μη κοινοποίησης ως σήμερα στις Βρυξέλλες των μέτρων που έχουν λάβει για την πλήρη μεταφορά στα εθνικά τους δίκαια των κανόνων της ΕΕ περί θεσπίσεως ενός πλαισίου για το θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό, αποφάσισε η Κομισιόν.

 

Διαβάστε περισσότερα: Στο Ευρωδικαστήριο για μη κοινοποίηση μέτρων για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό

Στις 13 Νοεμβρίου 2017, στην Βόννη της Γερμανίας, ανακοινώθηκαν οι 15 νικητές του προγράμματος “Κοινωνική Καινοτομία για την Καταπολέμηση της Ενεργειακής Φτώχειας 2017- 2018” στην Ευρώπη. Υπήρχαν 40 συμμετοχές, από 5 Ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία και Ισπανία).

 

Διαβάστε περισσότερα: Ευρωπαϊκή βράβευση της ΕΚΠΟΙΖΩ για την ενασχόλησή της με τα ενεργειακά θέματα

Τη ζωή της έχασε νεαρή λύκαινα σε τροχαίο ατύχημα με διερχόμενο αυτοκίνητο, σε παραποτάμια περιοχή εντός της επαρχιακής οδού κοντά στον κόμβο Μανιάκων, στην Καστοριά.

 

Διαβάστε περισσότερα: Θύμα τροχαίου νεαρή λύκαινα

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, το ECOCITY διοργανώνει στην Πάτρα μια σημαντική ημερίδα με θέμα «ΑΜΙΑΝΤΟΣ και ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ», η οποία είναι αφιερωμένη στις επιπτώσεις από τη παρουσία αμιάντου στο Δρέπανο, καθώς και τη συγκομιδή υλικών με αμίαντο από το κτήριο που έπεσε το Λιμάνι της πόλης το περασμένο καλοκαίρι.

 

Διαβάστε περισσότερα: Ημερίδα ECOCITY: Οι επιπτώσεις παρουσίας Αμίαντου στην περιοχή της Πάτρας

Σχεδόν κάθε φθινόπωρο οι δρόμοι των περισσότερων πόλεων μας μετατρέπονται σε ποτάμια με τις πρώτες νεροποντές. Δυστυχώς φέτος, εν έτει 2017, οι αναμενόμενες υλικές ζημιές συνοδεύτηκαν από το θάνατο πολλών συνανθρώπων μας στη Δυτική Αττική.

 

Διαβάστε περισσότερα: Πλημμύρες: Η φύση δεν εκδικείται, απλά ακολουθεί τους νόμους της

Περισσότερα Άρθρα...