Ροή ειδήσεων
Καμία εκδήλωση
Facebook Twitter Google+

Μια διεθνής ομάδα ερευνητών από την Πορτογαλία, τον Καναδά, τη Σουηδία και την Αγγλία δημοσίευσε πρόσφατα τα ευρήματά της σχετικά με το γιατί ορισμένα είδη απειλούνται περισσότερο από την κλιματική αλλαγή.

 

Διαβάστε περισσότερα: Εντοπίστηκαν οι ιδιότητες που βοηθούν τα είδη να προσαρμοστούν στην κλιματική αλλαγή

Πυρήνες πάγου ηλικίας περίπου 2,7 εκατ. ετών ανέσυραν οι επιστήμονες στην επιφάνεια της Ανταρκτικής. Εκτιμάται ότι οι πάγοι είναι από την εποχή που άρχιζαν οι κύκλοι των παγετώνων στη Γη.

 

Διαβάστε περισσότερα: Στο φως τα αρχαιότερα δείγματα πάγου

Οι ερευνητές παρουσίασαν στην Current Biology στις 3 Αυγούστου ένα νέο γένος και είδη “θωρακισμένων” δεινοσαύρων, δηλαδή αυτών που είχαν σκληρό "θωρακισμένο" δέρμα.

 

Διαβάστε περισσότερα: Παρά την ισχυρή προστασία, ο νέος δεινόσαυρος χρησιμοποίησε καμουφλάζ για να κρυφτεί από τα...

Το πρόγραμμα A.S.A.P. (Active Skiathos Against Plastic bag), που ξεκίνησε την πορεία του τον περασμένο Μάιο, συνεχίζει τις δράσεις του ενάντια στην πλαστική σακούλα με μια συνέργεια ιδιαίτερου συμβολισμού και διεθνούς εμβέλειας.

 

Διαβάστε περισσότερα: "Κάνοντας κουπί" ενάντια στο πλαστικό

Την προσφυγή στη διαιτησία ως την καλύτερη λύση για την επίλυση όλων των θεμάτων με την εταιρεία, «βλέπει» το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ύστερα από συνάντηση του υπουργού Γιώργου Σταθάκη με τη διοίκηση της Ελληνικός Χρυσός.

 

Διαβάστε περισσότερα: Γ. Σταθάκης: Η διαιτησία η καλύτερη λύση για τα θέματα με την Ελληνικός Χρυσός

Περισσότερα Άρθρα...