Μενού

Ροή ειδήσεων
Καμία εκδήλωση
Facebook Twitter Google+

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος διοργανώνει συζήτηση με θέμα «Νέο Χωροταξικό Σχέδιο Τουρισμού», αύριο Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της 4ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Greek Tourism Expo 2017», στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo» της Αθήνας (δίπλα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών).

 

Διαβάστε περισσότερα: Αύριο η εκδήλωση του ΤΕΕ για το Χωροταξικό Σχέδιο του Τουρισμού

Το Θεματικό τραίνο Olympian Trail της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Α.Ε. έκανε το πρώτο του ταξίδι υποσχόμενο μια διαφορετική εμπειρία στους επιβάτες κρουαζιερόπλοιων, που αποβιβάζονται στο Κατάκολο και επιθυμούν να επισκεφτούν την Αρχαία Ολυμπία: ένα ταξίδι «εμπειρία ζωής» – the trail of a lifetime experience.

 

Διαβάστε περισσότερα: Olympian Trail της ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Μία ξεχωριστή εμπειρία ταξιδιού, ένα σύγχρονο τραίνο

Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συμμετέχει στην Παγκόσμια Σύνοδο των Γυναικών Πολιτικών Ηγετών Women Political Leaders Global Summit (WPL) που πραγματοποιείται στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, προσκεκλημένη του WPL.

 

Διαβάστε περισσότερα: Στην παγκόσμια σύνοδο των γυναικών πολιτικών ηγετών η Έλενα Κουντουρά

Σε μία εκδήλωση με αρκετά μεγάλη προσέλευση, η Fraport Greece παρουσίασε τα σχέδιά της για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Κω «Ιπποκράτης».

 

Διαβάστε περισσότερα: Fraport Greece: Τα σχέδια για το Αεροδρόμιο Κω «Ιπποκράτης»

Το συνολικό ποσό των 2,5 δισ. ευρώ διαχειρίστηκαν οι 779 μεγαλύτερες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας το 2015. Έτσι ο συνολικός τζίρος των εν λόγω επιχειρήσεων αυξήθηκε από 2,248 δισ. ευρώ το 2014 σε 2,531 δισ. ευρώ το 2015 εμφανίζοντας αύξηση 3,4%.

 

Διαβάστε περισσότερα: Έρευνα: Κερδοφόρο το 66,75% των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στην Ελλάδα - Ποιες είναι με τα...

Περισσότερα Άρθρα...