Ροή ειδήσεων
Καμία εκδήλωση
Facebook Twitter Google+

Καταρράκτες Νεμούτα: Μόνο… νεράιδες γνωρίζουν καλά αυτόν τον τόπο! Ακόμη και οι ντόπιοι δίνουν ασαφείς πληροφορίες σε όσους αναζητήσουν την σπάνια ομορφιά που κρύβει στο πέρασμά του ο Ερύμανθος ποταμός…

 

Διαβάστε περισσότερα: Καταρράκτες Νεμούτα: Εκεί που ζουν οι νεράιδες!

Αυτό που κάνει το Γύθειο μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας δεν είναι τόσο η ομορφιά του φυσικού τοπίου όσο η ηρεμία που εκπέμπει. Το μυστικό είναι να αφεθείτε στους ράθυμους ρυθμούς αυτής της μικρής επαρχιακής πόλης που κρύβει μεγάλη αρχοντιά και ιστορία.

 

Διαβάστε περισσότερα: Γύθειο: στα βήματα της Ωραίας Ελένης

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά είναι σε άμεση συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία στο πλαίσιο του κυβερνητικού συντονισμού υπό τον Πρωθυπουργό για την επιχειρησιακή διαχείριση στην Κω.

 

Διαβάστε περισσότερα: Συντονισμός ενεργειών και παρεμβάσεις Κουντουρά για τον τουρισμό στην Κω

Ο εναλλακτικός τουρισμός θα βρεθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της NOSTOS 2017, της μοναδικής εκθεσιακής – συνεδριακής εκδήλωσης για τον συγκεκριμένο τομέα, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ειδικό εκθεσιακό χώρο στην πόλη της Ναυπάκτου στις 13-16 Οκτωβρίου 2017.

 

Διαβάστε περισσότερα: NOSTOS 2017: Η ετήσια εκδήλωση για τον εναλλακτικό τουρισμό επιστρέφει δυναμικά

Σε άμεση συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία στο πλαίσιο του κυβερνητικού συντονισμού υπό τον πρωθυπουργό για την επιχειρησιακή διαχείριση στην Κω, είναι η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

 

Διαβάστε περισσότερα: Σε κινητοποίηση η κυβέρνηση για να μην πληγεί ο τουρισμός στο νησί

Περισσότερα Άρθρα...