Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Ημέρα του Θαλασσοπόρου
Facebook Twitter Google+

Η πρώτη δράση στην οποία ο Antonio Armani και το ARMANI MUSICAL & THEATER CENTER δημιουργούν μια βραδιά γεμάτη από ισπανόφωνα τραγούδια, μουσικές και απαγγελίες έργων του σπουδαίου Ισπανού ποιητή και δραματουργού Federico García Lorca, παρουσιάζεται στο πλαίσιο της έκθεσης «80+1 χρόνια απουσίας | LORCA» στη Dépôt Art Gallery, Νεοφύτου Βάμβα 5, Κολωνάκι, την Παρασκευή 23 Ιουνίου και ώρα 21:00

 

Διαβάστε περισσότερα: Ισπανόφωνη βραδιά μουσικής, τραγουδιών κι απαγγελίας έργων LORCA

Η «Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής» καθιερώθηκε το 1982 με πρωτοβουλία τού τότε Γάλλου υπουργού πολιτισμού, Ζακ Λανγκ (Jack Lang). Στην Κέρκυρα άρχισε να γιορτάζεται το 2013, από την Φ. Ε. «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ», με πρωτοβουλία του αρχιμουσικού της Σωκράτη Άνθη.

 

Διαβάστε περισσότερα: Εκδηλώσεις μουσικής με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής

Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, το Μουσείο Ακρόπολης κλείνει οκτώ χρόνια λειτουργίας και εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του στα 11.000.000 επισκεπτών, Ελλήνων και ξένων, που πέρασαν το κατώφλι του και χάρηκαν τα εκθέματά του.

 

Διαβάστε περισσότερα: Εντυπωσιακή εκδήλωση για τα όγδοα γενέθλια του Μουσείου Ακρόπολης

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017, ο χώρος πολλαπλών χρήσεων στο σταθμό «Σύνταγμα» θα παραμείνει ανοικτός για τους επιβάτες, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο μουσικές προτάσεις με ξεχωριστό ενδιαφέρον η κάθε μία.

 

Διαβάστε περισσότερα: Με δύο μοναδικές εκδηλώσεις συμμετάσχουν οι Συγκοινωνίες στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

Το 1 στα 5 παιδιά στις χώρες υψηλού εισοδήματος ζει σε σχετική εισοδηματική φτώχεια και κατά μέσο όρο το 1 στα 8 αντιμετωπίζει επισιτιστική ανασφάλεια, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση που δημοσίευσε το Ερευνητικό Κέντρο Innocenti της UNICEF, ενώ αρνητικά είναι και τα στοιχεία της για την Ελλάδα.

 

Διαβάστε περισσότερα: UNICEF: Στην Ελλάδα το 25,5% των παιδιών ζουν σε εισοδηματική φτώχεια

Περισσότερα Άρθρα...