Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Παγκόσμια Ημέρα για τον Τραυλισμό
Facebook Twitter Google+

Μπορούν οι καταναλωτές να έχουν στην πόρτα τους, μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που θα αλιευθεί, φρέσκο ψάρι από κοινότητες παράκτιων ψαράδων, και να συμβάλλουν ενεργά στη δημιουργία μίας αγοράς που θα προστατεύει τις θάλασσές μας; Μπορούν, αν στηρίξουν το ανανεωμένο πρόγραμμα της Greenpeace “Ένα Κουτί Θάλασσα”.

 

Διαβάστε περισσότερα: Greenpeace: Αλλάζοντας την αγορά μέσα από Ένα Κουτί Θάλασσα

Παρουσίαση των γλυκών του δημιουργιών στους ειδυλλιακούς χώρους του Ecali Clu, πραγατοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Ευάγγελος Χασιώτης.

 

Διαβάστε περισσότερα: Το ΕCALI CLUB φιλοξένησε «τον μάγο των γλυκών» Ευάγγελο Χασιώτη

Το αίσθημα της ικανοποίησης και της χαράς είναι πιο έντονο όταν αφορά τοποθεσίες από ό,τι υλικά αγαθά, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

 

Διαβάστε περισσότερα: Πιο έντονα συναισθήματα προκαλούν τα τοπία παρά τα πράγματα

Αντιμέτωποι με ψεύτικες πληροφορίες και φωτογραφίες, κακόβουλα links και ανθρώπους που ψεύδονται έρχονται συχνά όσοι αναζητούν σύντροφο μέσω του διαδικτύου. Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας ψηφιακής ασφάλειας Kaspersky Lab, λίγα άτομα δηλώνουν ότι ψάχνουν για το έτερον τους ήμισυ σε πλατφόρμες διαδικτυακών γνωριμιών (μόλις το 11% των ερωτηθέντων).

 

Διαβάστε περισσότερα: Τι πρέπει να ξέρετε για το online dating

Οι άνθρωποι τείνουν να καταλαβαίνουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τα συναισθήματα των άλλων όταν ακούν και δεν βλέπουν, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα

 

Διαβάστε περισσότερα: Έρευνα: Κλείστε τα μάτια και ακούστε για να καταλάβετε πώς νιώθει αυτός που σας μιλά

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες