Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Ημέρα του Θαλασσοπόρου
Facebook Twitter Google+

Η κατοχή παιδιών σε μεταγενέστερη ηλικία έχει συχνά συνδεθεί με αρνητικά αποτελέσματα υγείας, όπως ο αυξημένος κίνδυνος αυτισμού. Αλλά τώρα μια νέα μελέτη βρίσκει ένα θετικό αποτέλεσμα για τους μπαμπάδες που αποφασίσουν να κάνουν παιδιά αργότερα στη ζωή.

 

Διαβάστε περισσότερα: Τα παιδιά που κάνουν οι άνδρες προχωρημένης ηλικίας γίνονται έξυπνα!

Τα Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας των Μεταφορών (European Transport Safety Council - ETSC) κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους αριθμούς των οδικών θανάτων που σχετίζονται με την εργασία στην ΕΕ, καλώντας τις εθνικές κυβερνήσεις και τους εργοδότες να θέσουν ως άμεση προτεραιότητα την ενίσχυση της ασφάλειας εργαζομένων και εταιρικών στόλων.

 

Διαβάστε περισσότερα: Με την εργασία σχετίζονται 2 στους 5 θάνατοι στους δρόμους της Ευρώπης

Σίγουρα όταν πετάτε με το αεροπλάνο έχετε προσπαθήσει αρκετές φορές να βγάλετε φωτογραφία τον ουρανό μέσα από το παράθυρο. Ο Jan Jasinski, ο οποίος ειδικεύεται στην αεροναυτική φωτογραφία, βρέθηκε πρόσφατα σε μια πτήση από το Μόντρεαλ στην Φρανκφούρτη και τράβηξε μια εντυπωσιακή εικόνα του έναστρου νυχτερινού ουρανού.

 

Διαβάστε περισσότερα: Ο Γαλαξίας μέσα από το παράθυρο του αεροπλάνου!

Τις εντυπώσεις της από τις παροχές και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων Nymfasia Arcadia Resort, στις παρυφές του ελατοσκέπαστου όρους Μαινάλου στην Βυτίνα Αρκαδίας, που διέμεινε μετά την ανάδειξή της ως νικήτρια στο μεγάλο διαγωνισμό που διοργάνωσε το Ecozen.gr, μοιράστηκε μαζί μας η νικήτρια του διαγωνισμού κα Χατζηκαμπούρη, η οποία είχε και την καλοσύνη να μας αποστείλει φωτογραφικό υλικό.

 

Διαβάστε περισσότερα: Εντυπωσιασμένη η νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού Ecozen - Nymfasia Resort

Οι άνθρωποι που δεν τελειώνουν το γυμνάσιο είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν καρδιακές παθήσεις αργότερα στη ζωή από εκείνους που ολοκληρώνουν το μεταπτυχιακό σχολείο, σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη.

 

Διαβάστε περισσότερα: Πως το επίπεδο εκπαίδευσης σας συνδέεται με τον κίνδυνο πρόκλησης καρδιοπάθειας

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες