Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή
Facebook Twitter Google+

Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών τους και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων οργανώνουν το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar!

 

Διαβάστε περισσότερα: Χριστουγεννιάτικο Bazaar για την υποστήριξη του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία"

Όλες οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με το βουνό και τα αθλήματα βουνού απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Στη συνέχεια θα βρείτε κάποιες βασικές οδηγίες από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ορεινής Διάσωσης (ICAR), προσαρμοσμένες στα δεδομένα της Ελλάδας, σύμφωνα με την εμπειρία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης:

 

Διαβάστε περισσότερα: Συμβουλές για ασφαλή ορειβασία από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Μία …καθόλου «χριστουγεννιάτικη έρευνα» αποκαλύπτει ότι όσα περισσότερα παιχνίδια περιβάλλουν ένα παιδί, τόσο περισσότερο κακό του κάνουν, καθώς αδυνατεί να τα εκτιμήσει και να συγκεντρώσει την προσοχή του, με συνέπεια να μειώνεται η δημιουργικότητα και η χαρά του.

 

Διαβάστε περισσότερα: Τα πολλά παιχνίδια κάνουν κακό στην ψυχολογία του παιδιού

Τις τελευταίες δεκαετίες οι εξελίξεις σε ζητήματα τεχνολογίας με γνώμονα τις επιδόσεις αλλά και την ασφάλεια στο χώρο του αυτοκινήτου υπήρξαν ραγδαίες. Οι κατασκευαστές διαφημίζουν ισχυρότερους κινητήρες, καλύτερη παθητική και ενεργητική ασφάλεια, προηγμένα συστήματα αποφυγής σύγκρουσης και πολλά άλλα.

 

Διαβάστε περισσότερα: Τα ελαστικά – Ο αφανής ήρωας της ασφάλειας: Τα μυστικά που σώζουν ζωές

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο στολισμός δεν αφορά μόνο το χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και κάθε γωνιά του σπιτιού που αποκτά γιορτινή διάθεση. Ας μιλήσουμε λοιπόν για deco trends που μπορείτε να υιοθετήσετε ίσως και όλο το χρόνο.

 

Διαβάστε περισσότερα: It’s beginning to look a lot like Christmas… Μερικά tips διακόσμησης για extra λάμψη!

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες