Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Παγκόσμια Ημέρα για τον Τραυλισμό
Facebook Twitter Google+

Κίνα: Σε λειτουργία δύο νέα υπεραστικά τρένα υψηλής ταχύτητας

Τεχνολογία
Γραμματοσειρά

Ξεκίνησε στην επαρχία Τζεντζιάνγκ, στην ανατολική Κίνα, η δοκιμαστική λειτουργία δύο υπεραστικών τρένων, που είναι υψηλής ταχύτητας και παράλληλα προσφέρουν μεγαλύτερες ευκολίες.

Σύμφωνα με την εταιρία σιδηροδρόμων, το τρένο CRH6F είναι ένα ηλεκτρικό τρένο πολλαπλών μονάδων (EMU), τρέχει με ταχύτητα 160 χλ ανά ώρα, αποτελείται από οκτώ βαγόνια και μπορεί να μεταφέρει έως και 2.000 επιβάτες.

dromologio

Σύμφωνα με την εταιρία, το μοντέλο αυτό συνδυάζει τις λειτουργίες των τρένων υψηλής ταχύτητας και των τρένων του μετρό και μπορεί να μεταφέρει μεγάλο αριθμό επιβατών με άμεση επιβίβαση.

Η εταιρεία έχει παραδώσει δύο τέτοια τρένα στη γραμμή που συνδέει τις πόλεις Νίνγκμπο και Γιουγιάο.

 

 

Πηγές: http://english.sina.com/news/2017-06-13/detail-ifyfzhpq6856043.shtml http://news.xinhuanet.com/english/2017-06/13/c_136362134.htm http://www.ecns.cn/2017/06-13/261311.shtml

 

Σχετικά Νέα
Επιχειρείν

Σύνοδος της 12ης Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδος-Κίνας στην Αθήνα

Το όραμα της Ελλάδας να αναβαθμιστεί γεωστρατηγικά, γενόμενη βασικός δίαυλος εισόδου κινεζικών προϊόντων στην ευρωενωσιακή αγορά, αναδείχτηκε σήμερα στο πρώτο μέρος της 12η Μικτής Διυπουργικής...

Προστασία

Αυστηρά μέτρα της Κίνας για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος

Αυστηρά μέτρα κατά της παράνομης αλιείας λαμβάνει τα τελευταία χρόνια η Κίνα προκειμένου να διατηρήσει τους αλιευτικούς πόρους στις θάλασσες. Ενδεικτικά κατά τη φετινή απαγόρευση που έληξε την 1η...

Βίντεο

Καβούρι - ήρωας. Πηδάει από το τηγάνι και κλείνει το μάτι για να σώσει τους φίλους του!
Καβούρι - ήρωας. Πηδάει από το τηγάνι και κλείνει το μάτι για να σώσει τους φίλους του!

Η απίστευτη αυτή... διάσωση έλαβε χώρα στην επαρχία Τζιανγκσού της Κίνας, στην πόλη Λιανιουνγκάνγκ, βόρεια της Σαγκάης. Δείτε το βίντεο!

 

Βίντεο του ΕΟΤ για την προβολή της Ελλάδας διεκδικεί την πρωτιά σε διαγωνισμό
Βίντεο του ΕΟΤ για την προβολή της Ελλάδας διεκδικεί την πρωτιά σε διαγωνισμό

Την πρωτιά θα διεκδικήσει το νέο βίντεο του ΕΟΤ, για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό, στον «2ο Διαγωνισμό Βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών», που θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της 22ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του, στο Τσένκντου της Κίνας, 11 έως 16 Σεπτεμβρίου, 2017.

 

Facebook