Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης
Facebook Twitter Google+

Ομάδα ειδικών που θα επικεντρωθεί σε ηθικά και κοινωνικά ζητήματα τα οποία προκύπτουν από τη ραγδαία εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης συστήνει η βρετανική εταιρεία Deepmind, θυγατρική της Google.

 

Διαβάστε περισσότερα: Ηθικές αρχές στην τεχνητή νοημοσύνη

Για τους κατοίκους της πόλης, η ζωή χωρίς αυτοκίνητο αυξάνει τις καθημερινές δυσκολίες, ιδιαίτερα όταν αφορά τη μετακίνηση πραγμάτων. Τώρα η καινοτόμος τεχνολογία προσφέρει λύσεις για τον άνθρωπο με επίκεντρο τη μετακίνηση εντός του αστικού ιστού.

 

Διαβάστε περισσότερα: Κατασκευάστηκε το πρώτο αυτόνομο κινητό ρομπότ φορτίου για...πεζούς (video)

Της Τέτης Ηγουμενίδη

Με όπλο τη νέα υπηρεσία της, Vodafone Express Repair, η Vodafone στοχεύει στην κατάκτηση σημαντικού μεριδίου από την αγορά της επισκευής των κινητών τηλεφώνων.

 

Διαβάστε περισσότερα: Πρωταθλητισμό στην επισκευή των κινητών επιδιώκει η Vodafone

Η Apple παρουσίασε χθες στο νέο, φουτουριστικό της αμφιθέατρο «Steve Jobs theater» το πολυαναμενόμενο, επετειακό iPhone Χ καθώς και το iPhone 8 και iPhone 8 Plus με νέα επαναστατικά χαρακτηριστικά και τεχνολογίες. Παράλληλα, η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέα γενιάς Apple Watch Series 3 με LTE διασύνδεση και το Apple TV 4K.

 

Διαβάστε περισσότερα: Η τεχνολογική καινοτομία της δεκαετίας: Το καινούργιο iPhone X της Apple - Δείτε φωτογραφίες

Στη Διεθνή Μπιενάλε της Σεούλ με γενικό τίτλο “2017 Seoul Biennale on Architecture and Urbanism”, κλήθηκε να συμμετάσχει η ΕΥΔΑΠ στον Τομέα “Cities” (Πόλεις), με θεματική: «Τέσσερις πόροι: Νερό, αέρας, ενέργεια και γη», εκπροσωπώντας την Αθήνα.

 

Διαβάστε περισσότερα: Η ΕΥΔΑΠ στη Διεθνή Μπιενάλε της Σεούλ!

Περισσότερα Άρθρα...