Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Ημέρα της Μαϊμούς
Facebook Twitter Google+

Το τηλεοπτικό «ριάλιτι σόου» Survivor και το κοινωνικό μέρισμα της κυβέρνησης υπήρξαν οι ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις των Ελλήνων στη μηχανή αναζήτησης της Google φέτος.

 

Διαβάστε περισσότερα: Τι κοινό έχει το Survivor με το κοινωνικό μέρισμα

Φέτος τις γιορτές στο ζεστό και φιλικό χώρο του VR Planet στην καρδιά του Περιστερίου, με τα πιο προηγμένα μηχανήματα εικονικής πραγματικότητας για όλες τις ηλικίες μπείτε σε έναν ανεξερεύνητο νέο «πλανήτη» στον οποίον όλα γίνονται.

 

Διαβάστε περισσότερα: Όλα γίνονται... στο VR Planet - Σαλόνι Εικονικής Πραγματικότητας στο Περιστέρι

Η Info Quest Technologies διαχρονικά πρωτοπόρος στη διάθεση καινοτόμων τεχνολογιών στην ελληνική αγορά, στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη δυνατή αξιοποίησή τους από το ευρύτερο δυνατό κοινό, συμμετέχει στην έκθεση τεχνολογίας “Τhanks Τo Tech” της Κωτσόβολος, παρουσιάζοντας νέα προϊόντα από δύο καινοτόμους κατασκευαστές, την Xiaomi και την DJI, που αντιπροσωπεύει επίσημα στην Ελληνική αγορά, προσκαλώντας τους επισκέπτες να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες.

 

Διαβάστε περισσότερα: Info Quest Technologies: DJI Drones & XIAOMI Smart Devices στην έκθεση «Τhanks Τo Tech»

Η Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης και η SDIWC (Κοινωνία της Ψηφιακής Πληροφορίας και των Ασύρματων Επικοινωνιών) διοργανώνουν για τρίτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα, το «Διεθνές Συνέδριο στην Ασφάλεια Πληροφοριών και την Ηλεκτρονική Εγκληματολογία (International Conference in Information Security and Digital Forensics-ISDF 2017)» στη Θεσσαλονίκη, από τις 8 έως και τις 10 Δεκεμβρίου 2017.

 

Διαβάστε περισσότερα: Διεθνές Συνέδριο στην Ασφάλεια Πληροφοριών και την Ηλεκτρονική Εγκληματολογία

Με απόλυτη επιτυχία υποστηρίχθηκε από τη WIND το τηλεπικοινωνιακό σκέλος για την εκλογή επικεφαλής νέου πολιτικού φορέα, ύστερα από την ανάθεση του σχετικού έργου στην εταιρεία από την ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ & ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ (Επιτροπή Αλιβιζάτου).

 

Διαβάστε περισσότερα: Μέσω της WIND Smart IoT πλατφόρμας η πρόσφατη εκλογή επικεφαλής νέου πολιτικού φορέα

Περισσότερα Άρθρα...