Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Παγκόσμια Ημέρα για τον Τραυλισμό
Facebook Twitter Google+

To TEDx University of Piraeus μας ταξίδεψε από το μηδέν στο άπειρο

Προγράμματα Ε.Κ.Ε.
Γραμματοσειρά

Με επιτυχία και θέμα #Zero2Infinity ολοκληρώθηκε το πέμπτο κατά σειρά TEDx University of Piraeus που διοργανώθηκε από μια μεγάλη ομάδα φοιτητών και εθελοντών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, οι δημοφιλείς ηθοποιοί και παρουσιαστές της εκδήλωσης, Αντίνοος Αλμπάνης και Νικόλας Αγγελής προσκάλεσαν στη σκηνή 11 ομιλητές με στόχο να γνωρίσουμε μέσα από τις ιστορίες τους πως ξεκινώντας από την εκπαίδευση, που είναι το δικό μας zero point και χρησιμοποιώντας την τεχνολογία μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μία ανάβαση στο άπειρο. Διαδραστικά workshops, διαγωνισμοί και live performances απογείωσαν την εμπειρία των επισκεπτών σε κάθε ενότητα.

Η WIND, μέγας χορηγός της διοργάνωσης, από το 2011 δίνει το «παρών» σε μια σειρά εκδηλώσεων TEDx σε όλη την Ελλάδα στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη διάδοση νέων ιδεών από ανθρώπους με αποφασιστικότητα και δημιουργικότητα.

Όσοι βρέθηκαν στο πέμπτο TEDx University of Piraeus μοιράστηκαν στιγμές από τη διοργάνωση στα social media με τις εντυπωσικές γρήγορες ταχύτητες του 4G Δικτύου της WIND και έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσουν smartphones τελευταίας τεχνολογίας.

 

Σχετικά Νέα
Επιχειρείν

Έλληνες και ξένοι επισκέπτες εκτόξευσαν την κίνηση στο δίκτυο της WIND

Σε μαραθώνιο επικοινωνίας επιδόθηκαν φέτος το καλοκαίρι Έλληνες και ξένοι επισκέπτες που δεν σταμάτησαν να ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους για κάθε σταθμό των καλοκαιρινών διακοπών τους...

Βίντεο

Καβούρι - ήρωας. Πηδάει από το τηγάνι και κλείνει το μάτι για να σώσει τους φίλους του!
Καβούρι - ήρωας. Πηδάει από το τηγάνι και κλείνει το μάτι για να σώσει τους φίλους του!

Η απίστευτη αυτή... διάσωση έλαβε χώρα στην επαρχία Τζιανγκσού της Κίνας, στην πόλη Λιανιουνγκάνγκ, βόρεια της Σαγκάης. Δείτε το βίντεο!

 

Βίντεο του ΕΟΤ για την προβολή της Ελλάδας διεκδικεί την πρωτιά σε διαγωνισμό
Βίντεο του ΕΟΤ για την προβολή της Ελλάδας διεκδικεί την πρωτιά σε διαγωνισμό

Την πρωτιά θα διεκδικήσει το νέο βίντεο του ΕΟΤ, για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό, στον «2ο Διαγωνισμό Βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών», που θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της 22ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του, στο Τσένκντου της Κίνας, 11 έως 16 Σεπτεμβρίου, 2017.

 

Facebook