Ροή ειδήσεων
Καμία εκδήλωση
Facebook Twitter Google+

To TEDx University of Piraeus μας ταξίδεψε από το μηδέν στο άπειρο

Προγράμματα Ε.Κ.Ε.
Γραμματοσειρά

Με επιτυχία και θέμα #Zero2Infinity ολοκληρώθηκε το πέμπτο κατά σειρά TEDx University of Piraeus που διοργανώθηκε από μια μεγάλη ομάδα φοιτητών και εθελοντών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, οι δημοφιλείς ηθοποιοί και παρουσιαστές της εκδήλωσης, Αντίνοος Αλμπάνης και Νικόλας Αγγελής προσκάλεσαν στη σκηνή 11 ομιλητές με στόχο να γνωρίσουμε μέσα από τις ιστορίες τους πως ξεκινώντας από την εκπαίδευση, που είναι το δικό μας zero point και χρησιμοποιώντας την τεχνολογία μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μία ανάβαση στο άπειρο. Διαδραστικά workshops, διαγωνισμοί και live performances απογείωσαν την εμπειρία των επισκεπτών σε κάθε ενότητα.

Η WIND, μέγας χορηγός της διοργάνωσης, από το 2011 δίνει το «παρών» σε μια σειρά εκδηλώσεων TEDx σε όλη την Ελλάδα στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη διάδοση νέων ιδεών από ανθρώπους με αποφασιστικότητα και δημιουργικότητα.

Όσοι βρέθηκαν στο πέμπτο TEDx University of Piraeus μοιράστηκαν στιγμές από τη διοργάνωση στα social media με τις εντυπωσικές γρήγορες ταχύτητες του 4G Δικτύου της WIND και έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσουν smartphones τελευταίας τεχνολογίας.

 

Σχετικά Νέα

Βίντεο

Οι δηλώσεις των στελεχών των ΕΛΠΕ για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2016
Οι δηλώσεις των στελεχών των ΕΛΠΕ για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2016

Εντυπωσιακές επιδόσεις σε όλες τις δραστηριότητες του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ καταγράφτηκαν στα οικονομικά αποτελέσματα για το 2016, καθώς παρουσίασε ιστορικό ρεκόρ κερδών, παραγωγής και εξαγωγών, καθώς και ισχυρή μείωση του χρέους με παράλληλη ενίσχυση του μεριδίου στην εσωτερική αγορά. 

 

Καρχαρίας - φάντασμα που ζει στα βάθη των ωκεανών καταγράφεται για πρώτη φορά από κάμερα
Καρχαρίας - φάντασμα που ζει στα βάθη των ωκεανών καταγράφεται για πρώτη φορά από κάμερα

Το παράξενο αυτό ζώο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Βόρειο ημισφαίριο πριν από λίγες ημέρες!

 

Facebook