Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Ημέρα του Θαλασσοπόρου
Facebook Twitter Google+

Η INTERLIFE χορηγός στο 2ο Μαραθώνιο Κρήτης

Προγράμματα Ε.Κ.Ε.
Γραμματοσειρά

Το «Μαραθώνιο Κρήτης – Crete Marathon 2017», μια διοργάνωση για απαιτητικούς δρομείς, στήριξε ως χορηγός η INTERLIFE Ασφαλιστική για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί για τον Αθλητισμό.

 

Ο Μαραθώνιος που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων, πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων με το πλήθος των συμμετοχών να ξεπερνά τους 3.500 εγγεγραμμένους δρομείς.

Mε αφετηρία τη Δημοτική Αγορά Χανίων οι δρομείς διέτρεξαν το μοναδικής Ιστορικής αξίας ενετικό λιμάνι και συνέχισαν κατά μήκος της θάλασσας ακολουθώντας την παραλιακή τουριστική ζώνη μέχρι τον Πλατανιά και το Μάλεμε ενώ τα αγωνίσματα των 10, 5 & 2, 5 χλμ. διεξήχθησαν μέσα στην πόλη των Χανίων.

Η εταιρία στηρίζοντας ως χορηγός το Μαραθώνιο Κρήτης αποδεικνύει έμπρακτα για άλλη μια φορά την ευαισθησία της απέναντι στον Αθλητισμό. Επιπλέον, με τη χορηγία αυτή η INTERLIFE στοχεύει να στείλει το μήνυμα στην τοπική κοινωνία ότι συνυπάρχει και μοιράζεται αξίες και δράσεις με τους πολίτες.

 

Σχετικά Νέα

Βίντεο

Οι δηλώσεις των στελεχών των ΕΛΠΕ για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2016
Οι δηλώσεις των στελεχών των ΕΛΠΕ για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2016

Εντυπωσιακές επιδόσεις σε όλες τις δραστηριότητες του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ καταγράφτηκαν στα οικονομικά αποτελέσματα για το 2016, καθώς παρουσίασε ιστορικό ρεκόρ κερδών, παραγωγής και εξαγωγών, καθώς και ισχυρή μείωση του χρέους με παράλληλη ενίσχυση του μεριδίου στην εσωτερική αγορά. 

 

Καρχαρίας - φάντασμα που ζει στα βάθη των ωκεανών καταγράφεται για πρώτη φορά από κάμερα
Καρχαρίας - φάντασμα που ζει στα βάθη των ωκεανών καταγράφεται για πρώτη φορά από κάμερα

Το παράξενο αυτό ζώο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Βόρειο ημισφαίριο πριν από λίγες ημέρες!

 

Facebook