Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Παγκόσμια Ημέρα για τον Τραυλισμό
Facebook Twitter Google+

Η INTERLIFE χορηγός στο 2ο Μαραθώνιο Κρήτης

Προγράμματα Ε.Κ.Ε.
Γραμματοσειρά

Το «Μαραθώνιο Κρήτης – Crete Marathon 2017», μια διοργάνωση για απαιτητικούς δρομείς, στήριξε ως χορηγός η INTERLIFE Ασφαλιστική για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί για τον Αθλητισμό.

 

Ο Μαραθώνιος που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων, πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων με το πλήθος των συμμετοχών να ξεπερνά τους 3.500 εγγεγραμμένους δρομείς.

Mε αφετηρία τη Δημοτική Αγορά Χανίων οι δρομείς διέτρεξαν το μοναδικής Ιστορικής αξίας ενετικό λιμάνι και συνέχισαν κατά μήκος της θάλασσας ακολουθώντας την παραλιακή τουριστική ζώνη μέχρι τον Πλατανιά και το Μάλεμε ενώ τα αγωνίσματα των 10, 5 & 2, 5 χλμ. διεξήχθησαν μέσα στην πόλη των Χανίων.

Η εταιρία στηρίζοντας ως χορηγός το Μαραθώνιο Κρήτης αποδεικνύει έμπρακτα για άλλη μια φορά την ευαισθησία της απέναντι στον Αθλητισμό. Επιπλέον, με τη χορηγία αυτή η INTERLIFE στοχεύει να στείλει το μήνυμα στην τοπική κοινωνία ότι συνυπάρχει και μοιράζεται αξίες και δράσεις με τους πολίτες.

 

Σχετικά Νέα
Προγράμματα Ε.Κ.Ε.

Πολυετής χορηγία της INTERLIFE στην Περιβαλλοντική Οργάνωση ΚΑΛΛΙΣΤΩ

Την Περιβαλλοντική Οργάνωση για την Άγρια Ζωή και τη Φύση ΚΑΛΛΙΣΤΩ στηρίζει για 8η συνεχή χρονιά η INTERLIFE Ασφαλιστική στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί για το...

Βίντεο

Καβούρι - ήρωας. Πηδάει από το τηγάνι και κλείνει το μάτι για να σώσει τους φίλους του!
Καβούρι - ήρωας. Πηδάει από το τηγάνι και κλείνει το μάτι για να σώσει τους φίλους του!

Η απίστευτη αυτή... διάσωση έλαβε χώρα στην επαρχία Τζιανγκσού της Κίνας, στην πόλη Λιανιουνγκάνγκ, βόρεια της Σαγκάης. Δείτε το βίντεο!

 

Βίντεο του ΕΟΤ για την προβολή της Ελλάδας διεκδικεί την πρωτιά σε διαγωνισμό
Βίντεο του ΕΟΤ για την προβολή της Ελλάδας διεκδικεί την πρωτιά σε διαγωνισμό

Την πρωτιά θα διεκδικήσει το νέο βίντεο του ΕΟΤ, για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό, στον «2ο Διαγωνισμό Βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών», που θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της 22ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του, στο Τσένκντου της Κίνας, 11 έως 16 Σεπτεμβρίου, 2017.

 

Facebook