Μενού

Ροή ειδήσεων
Καμία εκδήλωση
Facebook Twitter Google+

Με μια αξιόλογη συμμετοχή, που απέφερε συνολικά 126 μονάδες αίματος, ολοκληρώθηκαν οι φετινές κινητοποιήσεις αιμοδοσίας των ανθρώπων της INTERAMERICAN: εργαζομένων και συνεργατών του εταιρικού δικτύου πωλήσεων, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών εθελοντισμού και κοινωνικής συνεισφοράς.

 

Διαβάστε περισσότερα: Κατάθεση ζωής με 126 μονάδες αίματος από τους υπαλλήλους της INTERAMERICAN

Τις χερσαίες εγκαταστάσεις της Energean Oil & Gas στη Νέα Καρβάλη Καβάλας επισκέφθηκαν την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου πενήντα φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Διαβάστε περισσότερα: Φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης στις χερσαίες εγκαταστάσεις της Energean στην Καβάλα

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι παρατείνεται ως τις 31 Δεκεμβρίου 2017 η δωρεάν αποστολή δεμάτων μέσω του δικτύου Καταστημάτων τους προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Δυτικής Αττικής.

 

Διαβάστε περισσότερα: Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017 η δωρεάν αποστολή δεμάτων αγάπης από τα ΕΛΤΑ

H Ώρα του Κώδικα είναι ένα παγκόσμιο κίνημα που φθάνει σε δεκάδες εκατομμύρια μαθητές σε 180+ χώρες. Πρόκειται για μια εισαγωγή στην επιστήμη των υπολογιστών, σχεδιασμένη να απομυθοποιήσει τον προγραμματισμό και να δείξει ότι μπορεί ο καθένας να διδαχθεί τα βασικά.

 

Διαβάστε περισσότερα: Microsoft: Η Ώρα του Κώδικα είναι και πάλι εδώ 2-9 Δεκεμβρίου!

Με επιθυμία να στηρίξουν τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από την πρόσφατη πλημμύρα, οι εταιρείες του Ομίλου Quest, Info Quest Technologies, Uni Systems και iSquare, ανέλαβαν την άμεση προσφορά 5040 φιαλών εμφιαλωμένου νερού στην Περιφέρεια Αττικής, η οποία μεριμνά για την κάλυψη των αναγκών τους.

 

Διαβάστε περισσότερα: Υποστήριξη πλημμυροπαθών Δυτικής Αττικής από τις εταιρείες του Ομίλου Quest

Περισσότερα Άρθρα...