Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης
Facebook Twitter Google+

Στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ πραγματοποιήθηκε το πρωί η Τελετή Απονομής των συνολικά δεκαεννέα (19) Υποτροφιών που χορήγησαν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ σε διακεκριμένους για τις επιδόσεις τους Πτυχιούχους Σπουδαστές, οι οποίοι θα συνεχίσουν τις Σπουδές τους σε εξειδικευμένα Μεταπτυχιακά Προγράμματα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, το Πολυτεχνείο Κρήτης και Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

Διαβάστε περισσότερα: Δεκαεννέα Υποτροφίες από τον Όμιλο ΕΛΠΕ για Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ελλάδα

Στην πλήρη διαγραφή των ληξιπρόθεσμων οφειλών για τα τιμολόγια των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που εντάχθηκαν στις ρυθμίσεις του Νόμου 4389/2016 προχώρησε η ΕΥΔΑΠ.

 

Διαβάστε περισσότερα: Διέγραψε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των φτωχών καταναλωτών η ΕΥΔΑΠ

Στο πλευρό της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Καβάλας στάθηκε ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP) που υποστήριξε το παράρτημα της Οργάνωσης με χορηγία διασωστικού εξοπλισμού.

 

Διαβάστε περισσότερα: Ο TAP και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής υποστηρίζουν την ΕΟΔ Καβάλας

Με μήνυμα «Δείξε το Δρόμο. Δείξε ποιος είσαι» η WIND, Επίσημος Χορηγός του Μαραθωνίου της Αθήνας και Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 &10 χλμ, συμμετέχει για 7η χρονιά στην κορυφαία αθλητική, και όχι μόνο, διοργάνωση και στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» . Ταυτόχρονα προτρέπει όλους, δρομείς και θεατές, να δείξουν έμπρακτα ότι νοιάζονται στο www.supportmazi.gr.

 

Διαβάστε περισσότερα: WIND: "ΜΑΖΙ για το ΠΑΙΔΙ δείχνουμε το δρόμο στον Μαραθώνιο της Αθήνας"

Το διαρκές όραμα και ο βασικός σκοπός της SAP είναι να υποστηρίζει ενέργειες για την βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Η παγκόσμια προσφυγική κρίση αφορά περισσότερους από 21 εκατομμύρια μετανάστες, που έχουν διασχίσει τα διεθνή σύνορα αναζητώντας ασφάλεια κι ένα νέο ξεκίνημα.

 

Διαβάστε περισσότερα: 16-21 Οκτωβρίου η SAP Hellas πραγματοποιεί το Refugee Code Week στην Ελλάδα

Περισσότερα Άρθρα...