Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Ημέρα του Θαλασσοπόρου
Facebook Twitter Google+

Στo πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Φροντίζουμε για το μέλλον» της Μύλοι Λούλη, ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία από 12 έως 16 Ιουνίου 2017 η 3η εβδομάδα εθελοντισμού.

 

Διαβάστε περισσότερα: 3η Εβδομάδα Εθελοντισμού της Μύλοι Λούλη

Η προληπτική αντιμετώπιση χρονίων νόσων, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, απασχολεί ιδιαίτερα την INTERAMERICAN, που εντάσσει σχετικές πρωτοβουλίες στο σχέδιο εταιρικής υπευθυνότητας «Πράξεις Ζωής» για τη φροντίδα της υγείας και σε συνάφεια με τις επιχειρησιακές δραστηριότητές της για την ασφάλιση και τις υπηρεσίες υγείας.

 

Διαβάστε περισσότερα: Η INTERAMERICAN για την πρόληψη και διαχείριση χρονίων νόσων - του σακχαρώδους διαβήτη

Η WIND Ελλάς, κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας στη Λέσβο ύστερα από τον σεισμό που έπληξε την περιοχή, ενημερώνει τους κατοίκους και συνδρομητές της στην κινητή και τη σταθερή τηλεφωνία, ότι βρίσκεται κοντά τους με δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας.

 

Διαβάστε περισσότερα: Δωρεάν επικοινωνία για τους συνδρομητές WIND στη Λέσβο

Τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Κρήτη επισκέφθηκαν πρόσφατα οι Πρωταθλητές Ευρώπης 2004, με αφορμή τον Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα – Φιλικό Αστέρων ανάμεσα στην  "2004 Legend Team" και την  "Inter Forever ", που πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ συμμετείχε ως Χορηγός στον Ποδοσφαιρικό Αγώνα, συνδράμοντας ουσιαστικά στο έργο του Συλλόγου  "Όραμα Ελπίδας", Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

 

Διαβάστε περισσότερα: Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ βράβευσε τους πρωταθλητές Ευρώπης 2004

Νέο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου δημιούργησε ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος». Το νέο ΤΕΠ θα προσφέρει άμεση περίθαλψη σε περισσότερα από 7.000 παιδιά ετησίως, ενισχύοντας τις υπηρεσίες του συστήματος υγείας στην ευρύτερη περιοχή.

 

Διαβάστε περισσότερα: Όμιλος ΟΤΕ: Νέο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για παιδιά στο Καρπενήσι

Περισσότερα Άρθρα...