Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Παγκόσμια Ημέρα για τον Τραυλισμό
Facebook Twitter Google+

Για μία ακόμα φορά, η alfa, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες στον κλάδο των προϊόντων καταψυγμένης ζύμης, βραβεύτηκε για την καινοτομία της, στο πλαίσιο της συμμέτοχής της στη διεθνή, εμπορική έκθεση Anuga 2017.

 

Διαβάστε περισσότερα: Βραβείο Καινοτομίας για τo Κιχί της alfa στην Anuga!

Ο Οργανισμός Enterprise Greece, διοργανώνει για πρώτη φορά εθνικό περίπτερο στη σημαντική για τον κλάδο του οίνου διεθνή έκθεση MEGAVINO 2017, που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, στον εκθεσιακό χώρο BrusselsExpo - Hall 3, από 20 έως και τις 23 Οκτωβρίου 2017.

 

Διαβάστε περισσότερα: Έκθεση MEGAVINO στις Βρυξέλλες με ελληνική συμμετοχή

Στην ανάπτυξη 3ετούς αποκλειστικής συνεργασίας για την Ελλάδα συμφώνησαν το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και η Specialty Food Association (SFA).

 

Διαβάστε περισσότερα: Φιλοδοξίες διείσδυσης στην αμερικάνικη αγορά τροφίμων - Συνεργασία με αμερικανικό οργανισμό

Οπως έγινε γνωστό, το Ελληνο-Ρουμανικό Διμερές Εμπορικό Επιμελητήριο, διοργανώνει σε συνεργασία με το Enterprise Greece, υπό την αιγίδα της ελληνικής πρεσβείας στο Βουκουρέστι, ημερίδα με τίτλο "Hellenic Forum on Agriculture, Food & Beverages and related channels of distribution", στις 22 Νοεμβρίου 2017.

 

Διαβάστε περισσότερα: Ημερίδα στο Βουκουρέστι για ελληνική γεωργία, τροφίμα - ποτά και δίκτυα διανομής

Σύμφωνα με τις ελληνικές διπλωματικές υπηρεσίες στην Τεχεράνη, έχει εκπονηθεί ήδη στην κεντροασιατική χώρα επιχειρηματικό σχέδιο για τη δημιουργία 24 και πλέον αδασμολόγητων σημείων, εντός των οποίων θα λειτουργούν σούπερ-μάρκετ, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα τελειοποίησης προϊόντων, τα οποία ακολούθως θα μπορούν να πωλούνται αδασμολογήτως εντός και εκτός των ζωνών πώλησης.

 

Διαβάστε περισσότερα: Προχωρά η πώληση ελληνικών προϊόντων σε αδασμολόγητες ζώνες στο Ιράν

Περισσότερα Άρθρα...