Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Ημέρα του Θαλασσοπόρου
Facebook Twitter Google+

Θετικά διαβάζουν διπλωματικοί κύκλοι, αρμόδιοι να παρακολουθούν το θέμα, προσπάθειες τόνωσης των εξαγωγών συγκεκριμένων κλάδων ελληνικών προϊόντων.

 

Διαβάστε περισσότερα: Προοπτικές τόνωσης των ελληνικών εξαγωγών

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις προώθησης του ελληνικού οίνου στην Ιαπωνία που οργάνωσε το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής Πρεσβείας στο Τόκυο από κοινού με το Enterprise Greece, στο πλαίσιο ευρύτερου προγράμματος προβολής.

 

Διαβάστε περισσότερα: Εκδηλώσεις προώθησης του ελληνικού οίνου στην Ιαπωνία

Η ετήσια επιδείνωση των οικονομικών συνθηκών που οδηγεί τους κερασοπαραγωγούς του νομού Πέλλα να ζημιώνονται όλο και περισσότερο, αλλά και οι κλιματικές αλλαγές που προκαλούν άστατα καιρικά φαινόμενα, όπως τον παγετό και το χαλάζι στα μέσα Απριλίου, όσο και τις βροχοπτώσεις της περασμένης εβδομάδας, ομε αποτέλεσμα να βρίσκονται ένα βήμα πριν την καταστροφή.

 

Διαβάστε περισσότερα: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην καλλιέργεια κερασιού στην Ελλάδα

Οι προοπτικές που ανοίγονται για τους συμμετέχοντες στην κορυφαία Διεθνή Εκθεση Τροφίμων και Ποτών, «Anuga 2017», 7 με 11 Οκτωβρίου στην Κολωνία της Γερμανίας, αλλά και η δυναμική των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου, αναδείχτηκαν σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα σχετικά με την Έκθεση.

 

Διαβάστε περισσότερα: Ο ελληνικός κλάδος τροφίμων και ποτών ετοιμάζει «απόβαση» στην Κολωνία

Η ΛΑΒΑ Α.Ε., μέλος του Ομίλου Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, έδωσε δυναμικό παρών στην 2η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας «AgroExpo 2017», τη μεγαλύτερη έκθεση γεωργικών εφοδίων, εξοπλισμού, μηχανημάτων και προϊόντων στην Κρήτη.

 

Διαβάστε περισσότερα: ΛΑΒΑ: Δυναμική παρουσία στην Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας «AgroExpo 2017» για δεύτερη χρονιά

Περισσότερα Άρθρα...