Ροή ειδήσεων
Καμία εκδήλωση
Facebook Twitter Google+

Η Αιγιάλεια, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, βάζει τα καλά της! Ντύνεται στα λευκά, στα ροζέ, στα κόκκινα. Δοκιμάζει τοπικούς εκλεκτούς οίνους, τους συνδυάζει με γεύσεις και εδέσματα της παραδοσιακής τοπικής κουζίνας και προσφέρει εμπειρίες χαράς, εξερεύνησης και απόλαυσης στα πανέμορφα τοπία της.

 

Διαβάστε περισσότερα: "Οινοξένεια 2017": Τα χρώματα της γεύσης

Ισχυρή παρουσία και αναγνώριση σε παγκόσμιο επίπεδο αποκτούν σταδιακά τα ελληνικά προϊόντα στα διεθνή φόρουμ και στους διεθνής οργανισμούς φορείς που βραβεύουν την ποιότητα των εθνικών προϊόντων.

 

Διαβάστε περισσότερα: Γευσιγνωσία: Βράβευση ελληνικών εταιρειών στις Βρυξέλλες

Όπως ανακοινώθηκε από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, οκτώ δυναμικές επιχειρήσεις από Ελλάδα και Κύπρο θα λάβουν μέρος στο Εθνικό Περίπτερο, που διοργανώνει για πρώτη φορά το Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών, ASIA FRUIT LOGISTICA, από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2017, στο Χονγκ Κονγκ.

 

Διαβάστε περισσότερα: Παρουσία του ελληνικού επιχειρείν με προϊόντα διατροφής στο Χονγκ Κονγκ

Ένα εκλεκτό τοπικό προϊόν My Honey κατακτά το βραβείο ανώτερης γεύσης στην εξαιρετικά απαιτητική διοργάνωση Taste Olymp Awards.

 

Διαβάστε περισσότερα: Αριστείο ποιότητας στο μέλι Κεφαλονιάς από τα Taste Olymp Awards 2017

Τις προοπτικές για μαζικότερες εξαγωγές ελληνικού ελαιολάδου στη σημαντική αγορά της Ιαπωνίας ανιχνεύει  αναφορά που απέστειλε στα κεντρικά στην Αθήνα, το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής Πρεσβείας στο Τόκιο. 

 

Διαβάστε περισσότερα: Έρευνα: Οι προοπτικές για το ελληνικό ελαιόλαδο στην αγορά της Ιαπωνίας

Περισσότερα Άρθρα...