Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή
Facebook Twitter Google+

Με θέμα «Καινοτομία & γνώση στον πρωτογενή τομέα: Απελευθερώνοντας τη δυναμική της υπαίθρου» και εντυπωσιακή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο Porto Palace Hotel το 4ο ετήσιο συνέδριο της ΓΑΙΑ Επιχειρείν στις 9-10 Νοεμβρίου 2017, συγκεντρώνοντας στην πόλη της Θεσσαλονίκης όλους τους επιχειρηματίες και εμπλεκόμενους φορείς της αγροδιατροφικής αλυσίδας από την Ελλάδα και την Ευρώπη.

 

Διαβάστε περισσότερα: Στο επίκεντρο του φετινού συνεδρίου της ΓΑΙΑ ο αγροδιατροφικός τομέας

Ο τουρισμός είναι για την Ελλάδα μια ομπρέλα οικονομικών και παραγωγικών δραστηριοτήτων δεδομένου ότι λειτουργώντας σε συνέργεια με τον πρωτογενή και το δευτερογενή τομέα μπορεί να φέρει πολλαπλασιαστικά οφέλη στην οικονομία.

 

Διαβάστε περισσότερα: Η σύνδεση τουρισμού με την αγροδιατροφή δημιουργεί νέα οικονομικά και αναπτυξιακά οφέλη

Eβδομάδα ελληνικής κουζίνας στα εστιατόρια της έδρας του κτηρίου του ΟΗΕ στη Βιέννη, διοργάνωσε για πρώτη φορά η ελληνική Πρεσβεία, και ταυτόχρονα, Μόνιμη Αντιπροσωπεία του ΟΗΕ στη Βιέννη. Ταυτόχρονα, από τις 16 έως τις 20 Οκτωβρίου, το Γραφείο του ΕΟΤ στη Βιέννη προέβαλε, στους χώρους των εστιατορίων, τον ελληνικό τουρισμό και ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς.

 

Διαβάστε περισσότερα: Eβδομάδα ελληνικής κουζίνας στη Βιέννη

Επιχειρηματικό οδηγό για τη Ρωσική Ομοσπονδία εξέδωσε η ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα, εστιάζοντας ιδιαίτερα στους κλάδους «ειδικότερου ενδιαφέροντος» για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

 

Διαβάστε περισσότερα: «Doing greek business in Russia...»

Την ανανέωση της συνεργασίας τους με την εταιρεία ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΑΕΒΕ, η οποία υπογράφτηκε χθες από τον πρόεδρο της Λέσχης κύριο Πρωτοψάλτη Τάσο και το διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΑΕΒΕ κύριο Καραμάνη Γιώργο, ανακοίνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

 

Διαβάστε περισσότερα: Ανανέωσαν τη συνεργασία τους η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και Καραμάνης ΑΕΒΕ

Περισσότερα Άρθρα...