Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Ημέρα του Θαλασσοπόρου
Facebook Twitter Google+

Online διαγωνισμό για επίδοξους survivalists διοργανώνει η WIND και κληρώνει απίθανα δώρα. Mέχρι και τις 3 Ιουλίου 2017 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος στο WIND Survival Game.

 

Διαβάστε περισσότερα: WIND SURVIVAL GAME: Μπες στην κλήρωση για απίθανα δώρα

Στο πλαίσιο δράσεων του HR Community το skywalker.gr διοργανώνει εκπαιδευτική ημερίδα HRM την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 από τις 09:30 μέχρι τις 17:30 στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Γρ. Λαμπράκη 4. Σκοπός της ημερίδας είναι να παρασχεθεί το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο στους συμμετέχοντες, ώστε να βελτιωθεί η ικανότητα εμπέδωσης πρακτικών και χρήσης εργαλείων της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού.

 

Διαβάστε περισσότερα: HR Community – Επιβίβαση: Περιήγηση στον Κόσμο των Ανθρώπινων Πόρων

Η “Ρένα της Φτελιάς” η γυναίκα ΣΕΦ που τίμησε τη χώρα μας με τη διάκρισή της ως «Η πρώτη καλύτερη Γυναίκα Σεφ Παγκοσμίως» για το 2015 με εστιατόρια σε Αθήνα και Μύκονο που έγιναν πόλος έλξης όλου του ελληνικού και διεθνούς jet set, έρχεται στο Κέντρο δια βίου Μάθησης ΑΚΜΗ (ΚΔΒΜ ΑΚΜΗ) σε ένα μοναδικό σπονδυλωτό κύκλο σεμιναρίων - προσιτό σε όλους- πάνω στα μυστικά της Μαγειρικής.

 

Διαβάστε περισσότερα: Μαθήματα Μαγειρικής με τη “Ρένα της Φτελιάς» από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΑΚΜΗ

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 2.000 συνέδρων, ολοκλήρωσε τις εργασίες του το 6ο Συνέδριο e-Business & Social Media World (www.e-businessworld.gr), που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με κεντρικό τίτλο «Grow your e-business: Unleash the Power of Social Data!».

 

Διαβάστε περισσότερα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Συνέδριο e-Business & Social Media World

Μια ενδιαφέρουσα εικόνα για το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Αγγλία, στο β' τρίμηνο του 2017 μεταφέρει, σε αναφορά της, η ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο, με βάση εκτιμήσεις ανταποκριτών της Τράπεζας της Αγγλίας (ΤτΑ).

 

Διαβάστε περισσότερα: Brexit και επιχειρηματικό περιβάλλον στην Αγγλία

Περισσότερα Άρθρα...