Μενού

Ροή ειδήσεων
Καμία εκδήλωση
Facebook Twitter Google+

Σε ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Καβάλας την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, η Fraport Greece παρουσίασε σχέδια συνολικής αξίας 10 εκ. ευρώ για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος».

 

Διαβάστε περισσότερα: Τα σχέδια αξίας 10 εκ. ευρώ της Fraport Greece για το Αεροδρόμιο Καβάλας «Μ. Αλέξανδρος»

Η AFEA συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια ζωής και είναι σήμερα μία από τις πιο εδραιωμένες εταιρίες στην Ελλάδα, κατέχοντας ηγετική θέση στους τομείς διοργάνωσης συνεδρίων, εταιρικών συναντήσεων και εκδηλώσεων, καθώς και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών επαγγελματικών ταξιδιών στην Ελλάδα, την Ευρώπη και παγκοσμίως.

 

Διαβάστε περισσότερα: AFEA: 40 χρόνια διάκρισης στον τομέα του corporate travel και της διοργάνωσης συνεδρίων

Γνώση, ιδέες, διεξόδους, προοπτικές προσωπικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης πρόσφερε σε περισσότερους από 1.200 επισκέπτες το GR Bossible, που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά το Skywalker.gr το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

 

Διαβάστε περισσότερα: GRBossible «Explore Your Business Self» Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας με ήθος και πάθος

Το Τορόντο επισκέφτηκε, στις 9-13 Νοεμβρίου, ο συνεργατικός χώρος οικοσυστήματος νεοφυών επιχειρήσεων The (Athens) Cube, με την ευκαιρία της συμμετοχής του στην εκδήλωση προώθησης καινοτόμων ιδεών νεοφυών επιχειρήσεων "Startup Weekend", στην πόλη St. John's της επαρχίας Newfoundland and Labrador του Καναδά.

 

Διαβάστε περισσότερα: Ανοίγματα στον Καναδά η ελληνική νεοφυής επιχειρηματικότητα

Το συγκεκριμένο ενδιαφέρον αμερικάνικων εταιρειών να επενδύσουν στην Ελλάδα στους τομείς της Ενέργειας και της διαμετακόμισής της, αποτύπωσε στην ομιλία του τη Δευτέρα στο ετήσιο Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου (και) ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου.

 

Διαβάστε περισσότερα: Πως αποτυπώνει η κυβερνηση «τοποθετήσεις» των Αμερικανών

Περισσότερα Άρθρα...