Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Διεθνής Ημέρα Ειρήνης
Facebook Twitter Google+

Στην TechnipFMC, έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους που δραστηριοποιούνται στις υπεράκτιες κατασκευές έργων για τη διεθνή βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, αναθέτει η Energean Oil & Gas τον σχεδιασμό των εγκαταστάσεων για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων Karish & Tanin στο Ισραήλ.

 

Διαβάστε περισσότερα: Energean: Στην TechnipFMC αναθέτει τον σχεδιασμό των εγκαταστάσεων στο Ισραήλ

Το 24ωρο ρεκόρ παραγωγής ενέργειας, παίρνοντας τον τίτλο της ισχυρότερης ανεμογεννήτριας που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα, έσπασε η V164, μία πρωτότυπη ανεμογεννήτρια της δανικής MHI Vestas Offshore που δοκιμάστηκε στο Όστεριλντ της Δανίας στο τέλος του 2016.

 

Διαβάστε περισσότερα: Το ρεκόρ παραγωγής ενέργειας κατέρριψε πανίσχυρη ανεμογεννήτρια

Μηδενική είναι η επίπτωση των χαμηλών θερμοκρασιών στις εγκαταστάσεις αερίου υποστηρίζει η Ένωση Επαγγελματιών Φυσικού Αερίου με αφορμή την πρόσφατη δημοσιότητα σχετικά με την επίπτωση των χαμηλών θερμοκρασιών στη λειτουργία των εγκαταστάσεων θέρμανσης φυσικού αερίου.

 

Διαβάστε περισσότερα: Μηδενική η επίπτωση των χαμηλών θερμοκρασιών στις εγκαταστάσεις αερίου

Το πρώτο πρατήριο φυσικού αερίου για οχήματα επαγγελματικής και ιδιωτικής χρήσης θα λειτουργήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2017 στα Ιωάννινα η ΔΕΠΑ σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων.

 

Διαβάστε περισσότερα: Μέσα στο α’ εξάμηνο το πρώτο πρατήριο φυσικού αερίου στα Ιωάννινα

Περισσότερα από 45 δισεκατομμύρια ευρώ σε προγράμματα καθαρής ενέργειας μέσα στα επόμενα έξι χρόνια, αναμένεται να επενδύσει η Σαουδική Αραβία.

 

Διαβάστε περισσότερα: Σαουδική Αραβία: Επενδύσεις 45 δισ. ευρώ σε ΑΠΕ μέχρι το 2013

Περισσότερα Άρθρα...