Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού
Facebook Twitter Google+

Ξεκίνησε το πρόγραμμα επιδότησης εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου από την ΕΔΑ Αττικής με όφελος έως 3.000 ευρώ για μία πολυκατοικία και 750 ευρώ για ένα διαμέρισμα.

 

Διαβάστε περισσότερα: Όφελος έως και 3.000 ευρώ για τα νοικοκυριά με το νέο πρόγραμμα επιδότησης εγκατάστασης θέρμανσης...

Η ολοκλήρωση του τεράστιου αγωγού που θα συνδέει τα πεδία φυσικού αερίου του Αζερμπαϊτζάν με τα δίκτυα της Ευρώπης είναι αναπόφευκτη, δήλωσε ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίεφ στο υπουργικό του συμβούλιο.

 

Διαβάστε περισσότερα: Δεν προτίθεται το Αζερμπαϊτζάν να σταματήσει την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου

Δεδομένου ότι το κόστος της καθαρής τεχνολογίας συνεχίζει να μειώνεται, η ανθρωπότητα πέτυχε νέο ρεκόρ αύξησης του δυναμικού των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας το 2016, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε από τον ΟΗΕ για το Περιβάλλον, το Πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης, το UNEP Συνεργαζόμενο Κέντρο , και το Bloomberg New Energy Finance.

 

Διαβάστε περισσότερα: Επιταχύνεται η εξάπλωση της καθαρής ενέργειας λόγω... κόστους

Νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τις ΑΠΕ προετοιμάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με στόχο να επιλυθούν χρόνια προβλήματα, αλλά και να ενθαρρυνθούν οι επενδύσεις στον τομέα και να ενσωματωθούν οι τελευταίες Ευρωπαϊκές κατευθύνσεις.

 

Διαβάστε περισσότερα: Νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο συντάσσει το ΥΠΕΚΑ για τις ΑΠΕ

Οι δυνατότητες, η διαδικασία υλοποίησης και τα οφέλη που παρέχει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα χρηματοδότησης των ΟΤΑ για την ενεργειακή αναβάθμιση των δικτύων του δημοτικού οδοφωτισμού, παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

 

Διαβάστε περισσότερα: ΚΑΠΕ: Χρηματοδότηση στους ΟΤΑ για ενεργειακή αποδοτικότητα στο δημοτικό οδοφωτισμό

Περισσότερα Άρθρα...