Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων
Facebook Twitter Google+

Ζητήματα ενέργειας απασχόλησαν μεταξύ άλλων τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στην πολυαναμενόμενη συνάντηση που είχαν στον Λευκό Οίκο.

 

Διαβάστε περισσότερα: Τι συζήτησαν Τραμπ-Τσίπρας για την ενέργεια

Ο Όμιλος ΕΛΠΕ, μέσω της θυγατρικής του ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ ΑΒΕΕ, διασφαλίζει και εφέτος για τον Έλληνα καταναλωτή την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής στο πετρέλαιο θέρμανσης, η διάθεση του οποίου ξεκίνησε από το πρωί.

 

Διαβάστε περισσότερα: Με την εγγύηση των ΕΛΠΕ το φετινό πετρέλαιο θέρμανσης

Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι το θέμα της παρουσίασης του σεμιναρίου EUREM, που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, ώρα 10:30 – 11:30, στο πλαίσιο του φετινού πολυσυνεδρίου Capital + Vision 2017 «Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ: Επενδύσεις-Καινοτομία-Ανάπτυξη.

 

Διαβάστε περισσότερα: Energy Manager και ενεργειακή εξοικονόμηση στη βιομηχανία

 

Η εθνική δράση BUILD UP Skills UPSWING αποσκοπεί στη διαμόρφωση εξειδικευμένων και κατάλληλα καταρτισμένων εργατών, τεχνιτών και εγκαταστατών ενεργειακών συστημάτων του κατασκευαστικού κλάδου, ικανών να υλοποιούν ανακαινίσεις υψηλής ενεργειακής απόδοσης και νέα “σχεδόν μηδενικής κατανάλωσης ενέργειας” κτίρια.

 

Διαβάστε περισσότερα: ΚΑΠΕ: Το BUILD UP Skills UPSWING καταρτίζει στελέχη

Την ενίσχυση της διάδοσης των «Καλών Πρακτικών» μεταξύ των επιχειρήσεων, με θετικά αποτελέσματα σε σχέση με την ανταγωνιστικότητα, το περιβάλλον και τις κοινωνικές προεκτάσεις προωθεί το ευρωπαϊκό έργο EU-MERCI, στο οποίο μετέχει το ΚΑΠΕ, εγκαινιάζοντας την πλατφόρμα καλών Πρακτικών της Ενεργειακής Αποδοτικότητας στην Ευρωπαϊκή Βιομηχανία (EIEEP – the European Industrial Energy Efficiency good Practices platform, http://www.eumerci-portal.eu).

 

Διαβάστε περισσότερα: ΚΑΠΕ: Ολοκληρώθηκε η πλατφόρμα ενεργειακής αποδοτικότητας

Περισσότερα Άρθρα...