Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Ημέρα του Θαλασσοπόρου
Facebook Twitter Google+

«Tρικ» για υπέροχα μαλλιά χωρίς πιστολάκι και σίδερο

Έξυπνα & Οικονομικά
Γραμματοσειρά

Δες πώς μπορείς να φτιάχνεις τα μαλλιά σου χωρίς να χρησιμοποιείς ούτε πιστολάκι ούτε σίδερο ισιώματος ούτε κανένα άλλο εργαλείο.

Κάνε beach waves χωρίς εργαλεία: Ξεκίνα βάζοντας λίγο λαδάκι ή σέρουμ στα μαλλιά σου και άφησέ τα να στεγνώσουν μόνα τους. Τα μαλλιά σου πρέπει να είναι ελαφρώς στεγνά όταν ξεκινήσεις να τα φτιάχνεις. Χώρισέ τα σε μέρη και στριφογύρισε το κάθε μέρος στερεώνοντάς το με ένα τσιμπιδάκι στο πάνω μέρος του κεφαλιού σου. Άφησέ τα έτσι για περίπου μία ώρα και έπειτα αφαίρεσε τα τσιμπιδάκια. Αυτή η τεχνική θα σου δώσει χαλαρά κυματιστά μαλλιά.

Κοιμήσου: Χώρισε πάλι τα μαλλιά σου σε μέρη και ξεκίνα κάνοντάς τα πλεξούδες. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι να στριφογυρίζεις κάθε τούφα πριν την πλέξεις σε πλεξούδα. Αν έχεις χοντρή τρίχα δοκίμασε να κάνεις τέσσερις πλεξούδες. Αν έχεις λεπτή τρίχα κάνε δύο πλεξούδες. Κοιμήσου με τις πλεξούδες και μόλις ξυπνήσεις λύστες. Θα έχεις αποκτήσει τέλεια κυματιστά μαλλιά.

Βάλε κοντίσιονερ: Το κοντίσιονερ είναι το πιο απαραίτητο προϊόν που χρειάζονται τα μαλλιά σου για να είναι ενυδατωμένα και να μη φριζάρουν. Οι ειδικοί επίσης προτείνουν να βάζεις λάδι καρύδας στα μαλλιά σου μία φορά την εβδομάδα. Έπειτα, μπορείς να τα κάνεις πλεξούδες ή να τα στριφογυρίσεις για τέλειο αποτέλεσμα, όπως είπαμε και παραπάνω.

Έχε μαζί σου ένα μυστικό όπλο: Αν δεν έχεις κάνει τίποτα από τα παραπάνω μπορείς απλά να έχεις μαζί σου ένα προϊόν κατά της υγρασίας και να ψεκάζεις με αυτό τα μαλλιά σου για να φεύγει το φριζάρισμα.

Όταν δεν ξέρεις τι άλλο να κάνεις, μάζευέ τα ψηλά: Ο πιο εύκολος και προφανής τρόπος για να γλιτώσεις το πιστολάκι και το σίδερο ισιώματος και να έχεις και ένα όμορφο χτένισμα είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μία αλογοουρά είτε ψηλά είτε χαμηλά. Επίσης μπορείς να κάνει μία πλεξούδα ψηλά ή χαμηλά ή έναν όμορφο κότσο.

Πηγή: faysbook

 

Σχετικά Νέα

Βίντεο

Οι δηλώσεις των στελεχών των ΕΛΠΕ για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2016
Οι δηλώσεις των στελεχών των ΕΛΠΕ για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2016

Εντυπωσιακές επιδόσεις σε όλες τις δραστηριότητες του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ καταγράφτηκαν στα οικονομικά αποτελέσματα για το 2016, καθώς παρουσίασε ιστορικό ρεκόρ κερδών, παραγωγής και εξαγωγών, καθώς και ισχυρή μείωση του χρέους με παράλληλη ενίσχυση του μεριδίου στην εσωτερική αγορά. 

 

Καρχαρίας - φάντασμα που ζει στα βάθη των ωκεανών καταγράφεται για πρώτη φορά από κάμερα
Καρχαρίας - φάντασμα που ζει στα βάθη των ωκεανών καταγράφεται για πρώτη φορά από κάμερα

Το παράξενο αυτό ζώο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Βόρειο ημισφαίριο πριν από λίγες ημέρες!

 

Facebook