Ροή ειδήσεων
Καμία εκδήλωση
Facebook Twitter Google+

Ένας χυμός καίει το... 50% των Θερμίδων που καταναλώνουμε!

Έξυπνα & Οικονομικά
Γραμματοσειρά

Μερικές γουλιές αυτού του εκπληκτικού χυμού μετά από κάθε γεύμα μπορούν να κάψουν σχεδόν τις μισές θερμίδες που καταναλώσατε κατά τη διάρκειά του. Είναι γνωστό ως αντιοξειδωτικό και για την ισχυρή αντιβακτηριακή δράση του. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, περιέχει βιταμίνες Α, Β, D, E και ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, ψευδάργυρο, χαλκό και σίδηρο.

Η αποτελεσματικότητα αυτού του χυμού στη γρήγορη καύση των θερμίδων οφείλετε στα συστατικά του. Είναι ένα μείγμα γκρέιπφρουτ και μελιού και οι χημικές ουσίες που περιέχει, συμμετέχουν στην καύση των θερμίδων και βοηθούν στην απώλεια βάρους.

Επίσης, είναι αποτελεσματικό και για την αντιμετώπιση άλλων προβλημάτων, όπως για την υψηλή πίεση του αίματος και άλλες ασθένειες που σχετίζονται με το κυκλοφορικό σύστημα.

Οι πιο σημαντικές χημικές ουσίες του χυμού αυτού είναι:

– Η πηκτίνη. Βοηθά τη χοληστερόλη να αποβληθεί πιο γρήγορα από το σώμα. Η πηκτίνη επιταχύνει επίσης το μεταβολισμό και την κίνηση των ουσιών στο σώμα.

– Το λυκοπένιο, που βοηθά το σώμα να απαλλαγεί από τις τοξίνες.

Για να το φτιάξετε αυτό το μαγικό χυμό το μόνο που χρειάζεστε είναι:

– 1 μεγάλο γκρέιπφρουτ

– 1 κουταλιά της σούπας μέλι

Προετοιμασία:

Κρατήστε τα γκρέιπφρουτ στο ψυγείο. Κάθε φορά που θέλετε να φτιάξετε το χυμό, πάρτε ένα από το ψυγείο και κόψτε το στη μέση. Με τη βοήθεια ενός φλιτζανιού και με ένα κουτάλι, αφαιρέστε την εσωτερική σάρκα του καρπού και ρίξτε τη στο μπλέντερ. Ρίξτε στο μπλέντερ και την κουταλιά με το μέλι και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί ο χυμός.

Αφαιρέστε την σάρκα του καρπού

Θα πρέπει να καταναλώσετε το χυμό μέσα σε 30 λεπτά αφού έχετε φάει. Όσο πιο κοντά είναι χρονικά στο γεύμα, τόσο πιο αποτελεσματική είναι η δράση του.

Να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες που περιέχονται μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

 

 

Πηγές: http://beingfitness.xyz/a-few-sips-of-this-amazing-fat-burning-drink-can-burn-almost-half-the-calories-you-have-taken-during-the-meal/ share24

 

Σχετικά Νέα
Υγεία - Διατροφή

Fitness trackers: Πετυχαίνουν τους παλμούς αλλά όχι και τις θερμίδες που καίει το σώμα

Οι διάφορες φορετές στον καρπό συσκευές παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης και της υγείας (fitness trackers) μετρούν με ακρίβεια του παλμούς της καρδιάς, αλλά όχι τις θερμίδες που καίει το σώμα,...

Βίντεο

Καρχαρίας - φάντασμα που ζει στα βάθη των ωκεανών καταγράφεται για πρώτη φορά από κάμερα
Καρχαρίας - φάντασμα που ζει στα βάθη των ωκεανών καταγράφεται για πρώτη φορά από κάμερα

Το παράξενο αυτό ζώο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Βόρειο ημισφαίριο πριν από λίγες ημέρες!

 

Η Ογκοθερμία στην πράξη
Η Ογκοθερμία στην πράξη

H ογκοθερμία στην πράξη: Η φυσική, ανώδυνη και ανεπίπλοκη αντικαρκινική θεραπεία.

 

Facebook